Hur vill du att Oasen ska se ut?!?

Herro!

Mitt namn är Hans Guldevall och jag har posten Studentskyddsombud (STURE) i S-sektionens styrelse!

Ett av mina största ansvarsområden är se till att vår härliga sektionslokal Oasen tillhandahåller allt vad våra medlemmar önskar, både vad gäller funktion och design. Jag har själv en massa idéer på hur jag utveckla Oasen, men självklart är jag mycket intresserad av vad ni medlemmar tycker!

Därför uppmanar jag er att maila alla era förslag, önskningar och idéer till sture@s.kth.se så ska jag göra mitt bästa för att implementera dessa i Oasen! Det kan gälla antalet mikrovågsugnar, stolarnas vinglighet, soffornas färg eller kanske att det finns för få tavlor på mottagningen 2010 på väggarna. Jag vill veta!

För att genomföra dessa idéer kommer jag traditionsenligt att bilda en Oasengrupp, där vilka medlemmar som helst kan ingå. Denna grupps funktion är att diskutera vilka förslag som är viktigast att ta itu med och även komma med egna förslag. Därefter är tanken att vi i gruppen, efter samråd med styrelsen, genomför dessa förslag i Oasen!

Vill du ingå i denna grupp är det bara att slänga iväg ett mail till sture@s.kth.se och anmäla ditt intresse!

Oasen är Samhällsbyggnadssektionens hjärta och även vårt ansikte utåt. Låt oss göra den till något vi är stolta över!

Mvh

Hans Guldevall
Studentskyddsombud 2010
Konglig Samhällsbyggnadssektion, KTH
sture@s.kth.se| 073-946 22 42