JM söker traineer!

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi talanger till vårt traineeprogram med inriktning projektutveckling som startar i augusti 2015. Med traineeprogrammet vill vi säkra vår långsiktiga ledarförsörjning och målet är att under två år ge cirka 10 nya traineer de bästa förutsättningarna för att sedan kunna fortsätta sin resa inom JM. Som trainee anställs du inom JM AB med placering i någon av våra regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala. Vi söker även traineer till vår verksamhet i Norge.

Ansök och läs mer på www.jm.se/trainee.

Välkommen med din ansökan!