Bli Trainee hos DTZ

Gillar du fastigheter?
Då skulle du nog trivas på DTZ. Vi älskar ju fastigheter. Och vi kan allt som är värt att kunna om dem. Det är därför så många investerare, fastighetsägare och hyresgäster kommer till oss när de behöver hjälp med värdering, försäljning eller annat som har med fastigheter att göra.

DTZ har länge varit en av världens ledande aktörer inom fastighetsrelaterade tjänster. I Sverige är vi ca 60 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Norrköping.

Våra medarbetare är förstås vår viktigaste tillgång. Vår enkla filosofi är att det ska vara roligt att arbeta på DTZ och därmed också roligt att vara kund hos oss. Om du också har ett brinnande intresse för fastigheter, kvalitet och god service, så finns alla möjligheter till en lysande karriär hos oss på DTZ.
Nu söker vi trainees till vårt Traineeprogram!
Vi erbjuder varje år möjlighet för 1-3 sistaårsstuderande eller nyutexaminerade att få inblick i vår verksamhet och skaffa sig värdefull arbetslivserfarenhet genom att tillbringa en period inom varje affärsområde. Traineeprogrammet är en heltidstjänst under augusti – december. Målsättningen, om traineeperioden faller väl ut, är att deltagarna erbjuds anställning inom DTZ.

Ansökan
Skicka ansökan + CV till camilla.blom@dtz.com. Ange vilken tjänst du söker, när du är tillgänglig och i övrigt vilka förhoppningar du har på en eventuell tjänst hos DTZ. Ansökningar till Traineeprogrammet ska vara DTZ tillhanda senast den 22 mars 2015.

Om DTZ
DTZ Sweden AB har fyra verksamhetsområden: Valuation, Capital Markets, Occupier Services och Research. Vi erbjuder strategisk
rådgivning och operativt stöd till investerare, fastighetsägare och hyresgäster. Vi är en del av ett internationellt fastighets-rådgivningsföretag med 28 000 anställda på 260 kontor i 50 länder. För mer information, besök www.dtz.se och www.dtzglobal.com