Vitec söker Applikations- /verksamhetskonsult för fastighetsbranschen!

Vitec är ett mjukvarubolag som erbjuder specifika affärssystem för den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av mjukvarubranschen genom att konsolidera vertikala mjukvarusegment.
Bland kunderna finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker & försäkringsbolag, energibolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag. Koncernens omsättning har en årstakt om 575 Mkr och har ca 400 medarbetare.
För mer information: http://www.vitecsoftware.com/

En del i Vitec Software Group är affärsområde Fastighet som är en ledande leverantör av mjukvara till bygg- och fastighetsbranschen. Vi erbjuder våra kunder kompletta systemstöd för processer rörande ekonomi, uthyrning, teknisk förvaltning, energi och marknadskommunikation.
Vår vision är att vara fastighets och byggbranschens mest intresserade systemleverantör vilket bland annat innebär att:
• Vi sätter kunderna i centrum
• Vi har bra kundservice
• Vi har produkter med hög Kvalitet och Funktion
• Vi har motiverade och kunniga medarbetare
• Vi är innovativa
Arbetsuppgifter:
I rollen som Applikations/verksamhetskonsult på Vitec driver och koordinerar du produktimplementationer, upprättar processer och säkerställer projektlönsamhet. Du är navet mellan produkt, kund och resurser och du är skicklig att hålla struktur och många bollar i luften. Du är även kompetent att se lösningar och se var och hur våra lösningar kan avlasta kunden i sitt arbete att utveckla affären och/eller den interna effektiviteten. Du som är lämpad för rollen vill lära dig fastighetsbranschen, är engagerad och lösningsorienterad. Du bryr dig om kundens behov och drivs av att implementera rätt saker hos dina kunder. I din roll kommer du även ha ett nära samarbete såväl med kollegor och applikationskonsulter, som produktledare, utvecklare och supportpersonal.
Kompetenskrav:
Högskoleutbildning inriktad mot fastighetsförvaltning
Merit om du har erfarenhet av Hyres och eller Ekonomirutiner inom fastighetsbranschen
Merit om du har förståelse för MS SQL
Merit om du arbetat med fastighetssystem
Det här är du:
Vi söker dig som vill utvecklas inom fastighetsbranschen och vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning. Vi tror att du tillhör dom bästa på din utbildning och är en positiv person som vill vara med på vår resa och ta en plats i vårt drivna gäng

Start: Omgående Plats: Stockholm Omfattning: Heltid Ansökan: Jobb.Fastighetssystem@vitec.se
Sista ansökningsdag: 2015-05-30 Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.