Don Länken

image045
Namn: Rikard Espling
Invald: 2014
Inriktningar: Entreprenad inom husbyggnad och anläggning, konsultverksamhet, Installationsteknik, projektledning och administration, BIM , förändringsarbete och företagsledning

Vem är Don: Länken är sedan länge engagerad inom föreningen Samhällsbyggandslänken på KTH. Under mer än 30 år i yrket bland annat på  Skanska har jag hunnit bygga och utveckla bostäder, bygga och projektera industrier samt anläggningar t ex Höga Kusten bron. Jag har arbetat nationellt och internationellt utvecklingsarbete och även hunnit med några år som installationsentreprenör. Nu driver jag ett mindre företag inom projektledning med inriktning både mot utvecklingsprojekt och byggnadsverk.

Mailadress: EsplingR[at]gmail.com
Telefon: 070-585 53 09
Sociala media: Facebook: Don Länken