Don Lax

image031

Namn: Agneta Jacobsson (L-75)
Invald: 2007
Inriktningar: Fastighetsekonomi, fastighetsvärdering, fastighetstransaktioner, hyresgästrådgivning, konsultverksamhet, ledarskap i Sverige, Norden och Internationellt.
Vem är Don: Executive Partner, Head of Sweden and the Nordics på Cushman & Wakefield. Konsult med ledarerfarenhet som arbetar med fastighetsrådgivning i Sverige, Norden och Internationellt. Styrelseledamot i flera fastighetsbolag och medlem i RICS (FRICS). Starkt engagerad i att bygga företagskultur med de bästa medarbetarna, kunderna och resultatet. Som ledare vill jag se alla medarbetare växa och utvecklas och som person vill jag gärna möta människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Mailadress: agneta.jacobsson[at]dtz.com
Telefon: 08-671 3400 eller 070-772 64 62

Sociala media: Linkedin: Twitter-konto