Don Quilá

image041
Namn: Ann-Sophie Forsberg
Invald: 2013
Inriktningar: Väg och vatten med inriktning på husbyggnad och installationsteknik.

Vem är Don: Under min KTH-tid valde jag att engagera mig inom olika saker. Jag var Ordförande, medlem i studienämnden, Phöseriet, Redaktör för tidningen Vägledaren och Exresan. Jag valde även att läsa ett år som utbytesstudent inom ERASMUS till Graz, Österrike – något jag starkt rekommenderar. Efter examen började jag som trainee på NCC och tyckte att chansen att prova olika delar av ett stort bolag var en perfekt start för mig. Jag har ägnat mig åt bostadsutveckling nästan hela tiden efter traineeperioden, både på små, mellan och nu lite större bolag. Idag ansvarar jag för projektutvecklingen i Mälardalen på Veidekke Bostad. Det betyder för oss hela kedjan från idé och mark via detaljplaner, projektering, produktion till inflyttning och försäljning. Jag bor i egenbyggd villa i Täby med min man. Jag ägnar min fritid åt att sporta och importera tequila 🙂

Mailadress: ann-sophie.forsberg@veidekke.se
Telefon: 0707-975401
Sociala media:
Facebook: Don Quilá
LinkedIN: Ann-Sophie Forsberg