Har du näsa för fastigheter, teknik, människor och affärer? Då har vi extrajobbet för dig. 

Har du näsa för fastigheter, teknik, människor och affärer?
Då har vi extrajobbet för dig. 

Vi söker två studenttjänster till affärsområdet Förvaltning & Projekt. Vill du kombinera din utbildning med praktik och samtidigt bygga upp ditt CV för framtiden? Då kan du vara den person vi söker. Och vi kan vara det extrajobb du drömmer om.

Läs mer om tjänsten här

Fastighetsägarna Service Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med ett brett utbud inom områdena teknik, ekonomi, juridik samt försäljning av fastighetsrelaterade produkter som vitvaror och olja. Vi är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm som är branschorganisationen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län. Hos oss arbetar 130 medarbetare och tillsammans omsätter vi 215 miljoner kronor per år.

Arbetsuppgifter

Våra kunder finns inom Stockholms län och du utgår från vårt kontor på Kungsholmen. Du kommer växa med uppgifterna. Till en början är du stöd till våra förvaltare och projektledare, för att successivt pröva på att utföra arbetsuppgifter självständigt. Vår avdelning verkar inom hela förvaltningsområdet (primärt med bostadsfastigheter; bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare). Exempel på arbetsuppgifter kan vara hyresgästkontakter, besiktningar, underhållsplanering, entreprenörskontakter, egenkontroller, administration m.m.

Egenskaper

Du är öppen för att lära dig nya saker och bra på att fånga upp vad andra på arbetsplatsen arbetar med. Du är en serviceinriktad problemlösare med lätthet att lära och förstå samt ingå i nya sammanhang. Du är ordningssam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Kvalifikationer:

Relevant högskoleutbildning från KTH och universitet. Du har gärna påbörjat ditt andra studierår och har ett intresse för bostadsfastigheter.

Anställningens omfattning
Tjänsten är en visstidsanställning med sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Ca 5-15 timmar/vecka, beroende på studieschema.

Kontakter

Låter det intressant? Vill du veta mer?

Frågor besvaras av AO-chef Peter Backström; peter.backstrom@fastighetsagarna.se

alternativt HR‐chef Frida Palmgren, frida.palmgren@fastighetsagarna.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) som du skickar till: jobb.stockholm@fastighetsagarna.se

Märk din ansökan med ”Studentmedarbetare”.

Urval kommer ske löpande.

fastighetsägarna