Structor Mark Stockholm söker sociala, trevliga och drivna medarbetare. Söker du extrajobb, heltidsjobb eller letar examensarbete så vänd dig till oss!

Structorgruppen är en av Sveriges största konsultgrupper inom samhällsbyggnad. De enskilda bolagen inom Structorgruppen består av självständiga specialistbolag. Bolagen inom gruppens olika verksamhetsområden tillhör de ledande i sin region.

Som medarbetare inom ett Structorbolag innebär företagsmodellen att du kan påverka och delta i utvecklingen av bolaget, men också att du får vara med och leda utvecklingen inom just ditt område. Alla får och tar ansvar i en nytänkande organisation utan hierarkier.

På Structor Mark i Stockholm arbetar vi i en trevlig miljö med samhällsbyggnadsfrågor inom infrastruktur. Vi är en konsultbyrå med 25 st kompetenta medarbetare inom gatu-, mark- och va-projektering, dagvattenhantering och trafikplanering. Hit kommer du om du vill utvecklas inom samhällsbyggnad samtidigt som du vill ha kul på vägen fram i din karriär.

Skicka in din intresseanmälan om extrajobb eller heltidsjobb nu! (eller åtminstone senast 30:e november)

Kontakt:          rasmus.regnstrand@structor.se

P.S. Funderar du på vad du ska göra för Ex-jobb? Skicka oss dina förslag och gör det hos oss eller skicka oss ett mail så återkommer vi med lite idéer.

x-jobb