Student sökes till kortare administrativt uppdrag, Keolis

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill hjälpa oss med sammanställning av data i Excel som ska ligga till grund för analys av ökat kollektivt resande. Det handlar om att leta busshållplatser i olika flikar i Excel och i kartor och lägga dem på ett gemensamt ställe. Arbetet är tidskrävande och man behöver vara noggrann. Du kommer att få handledning i början men förväntas sedan arbeta självständigt, givetvis med möjlighet att ställa frågor.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är självgående i ditt arbetssätt och tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Vi ser gärna sökande som i dag studerar till samhällplanerare eller liknande utbildning. Du bör ha goda kunskaper i Excel.

Omfattning

Arbete beräknas ta cirka 2 veckor och deadline för sammanställningen är den 20 december 2016. Fördelning av arbetstiden över denna period kan diskuteras. Du kommer att utföra arbetet på Keolis huvudkontor som ligger på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm..

 Är du intresserad av detta uppdrag! Skicka din ansökan snarast till sandra.tonn@keolis.se

Sista ansökningsdag är 2016-11-15.

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sandra Tonn, konceptutvecklingschef, tfn: 072-232 12 68.

logo_keolis_groupe_0