Phone: N/A     Email: styrelsen@s.kth.se

S-Bilen

S-bilen och självklart även sektionens släp går att boka för sektionsverksamhet, men även för samhällbyggnadsssektionens medlemmar då behov av bil finns. Kanske ska just du flytta eller köpa något otympligt som behöver transporteras eller måste kanske svärmor hämtas på Arlanda efter semestern. Då går det utmärkt att hyra sektionens alldeles egna bil.

Ni som hyr bilen, snälla var försiktiga med den så kan vi ha mycket nytta av den under lång tid framöver.

Rattmuff är ansvarig för att sektionens bil och släp fungerar och finns tillgängliga för sektionens medlemmar och föreningar. Posten väljs på ett SM under hösten . Håll koll på sociala medier och sök när det är dags!

Uppdatering:
Hyrestaxor och villkor för hyrning av S-bilen har uppdaterats. Du hittar de nya villkoren HÄR. Detta innebär bland annat att du som helt extern hyrestagare måste ha godkännande från styrelsen för att kunna hyra bilen!

Bilen bokas på gmailkalendern. Kom ihåg att skriva namn, telefonnummer, mail och om det är bilen eller släpet som ni bokar. När ni har bokat en tid, vänligen ladda om sidan på nytt och kolla att det verkligen har blivit rätt och att er bokning står med, så att vi undviker dubbelbokningar. Att ta bort någon annans bokning är strängeligen förbjudet och straffas med inspärrning i katakomberna på obestämd tid.

INLOGGNINGSUPPGIFTER:
Användarnamn: sam.bilen
lösen: Sam-byggnad2017            OBS! LÄS DE NYA VILLKOREN INNAN DU BOKAR!

KÖRJOURNAL: 

Glöm inte fylla i körjournalen efter anvädning av bilen.

Nyckelutlämning sker efter överenskommelse med bilansvarig Rattmuff Sofie Tranblom.
E-post: bil[at]s.kth.se

Sofie Tranblom / rattmuff@s-sektionen.se  / 0738790253