Email: styrelsen@s.kth.se

S-Bilen

S-bilen och självklart även sektionens släp går att boka för sektionsverksamhet, men även för Samhällbyggnadssektionens medlemmar då behov av bil finns. Kanske ska just du flytta eller köpa något otympligt som behöver transporteras eller måste kanske svärmor hämtas på Arlanda efter semestern. Då går det utmärkt att hyra sektionens alldeles egna bil.

Ni som hyr bilen, snälla var försiktiga med den så kan vi ha mycket nytta av den under lång tid framöver.

Rattmuff är ansvarig för att sektionens bil och släp fungerar och finns tillgängliga för sektionens medlemmar och föreningar. Posten väljs på ett SM under hösten . Håll koll på sociala medier och sök när det är dags!

Uppdatering: Från och med 2019-09-01 krävs det att avtalet för biluthyrning läses och signeras. Läs noga igenom avtalet och ta sedan kontakt med Rattmuff för signering. Du hittar avtalet här.

Bilen och släpvagnen bokas via boka.se. För att boka, logga in med uppgifterna nedan, gå in på bokningssystemet Sambilen och sedan kalender enligt vad du vill boka. Välj vilken tid du vill boka, välj hyreskategori (enligt dokument som länkas ovan) och fyll i formuläret. Om du vet att du kommer lämna tillbaka bilen innan bokningstidens slut går det bra att skriva in en tidigare sluttid så att den blir bokningsbar igen tidigare.

Inloggningsuppgifter:

www.boka.se
Användarnamn: sbilen.bokning@gmail.com
Lösenord: faxen432

Glöm inte fylla i körjournalen efter användning av bilen.

Nyckelutlämning sker efter överenskommelse med bilansvarig Rattmuff Adam Åberg.

Adam Åberg / rattmuff@s-sektionen.se  / 073-823 18 53