Email: styrelsen@s.kth.se

Installation

Don Tekzo

Namn: Johan Dozzi (V-94)
Invald: 2018
Inriktningar: Infrastruktur, Anläggningsprojektering

Vem är Don: Jag är idag koncernchef på Tyréns, en stiftelseägd svensk samhällsbyggnadskonsult som finns i fem länder. Innan jag tog steget till Tyréns har jag varit anställd på Sweco i flera olika roller. Har gått från att till en början vara anläggningskonstruktör till att under de sista tio åren ansvara för Swecos anläggningsverksamhet.

Är engagerad i bl.a. ABE-skolans strategiska råd, strategiska innovationsprogrammet InfraSweden2030, styrelsen för svenska teknik och designföretagen.

Fritiden har jag alltidägnat åt att tävla i olika bollsporter. Speciellt innebandy under många år men numera är det tennis som gäller.

Engagemang under skoltiden; Utbildningsutskottets ordförande på studentkåren -93, Ledamot av KTHs styrelse -93, DKD -92, Studienämndens ordförande på V-sektionen -92, KVSIF 88-92.

Läs mer för kontaktuppgifter

Don PreViouS

Namn: Andreas Behm Fredin
Invald: 2015
Inriktningar: Husbyggnad, Installation, Energi
Vem är Don: Jag har jobbat som konsult sedan examen 2003. Jag brinner för byggnader och då framförallt innemiljö och energianvändning. Sedan 2005 har jag arbetat i olika chefs- och ledande roller. 2009 började jag på Tyréns, där jag idag är chef för Stockholmsverksamheten.
Jag, min fru och våra tre barn spenderar gärna ledigheter i norra Skåne där vi har ett fritidshus. Jag och min fru träffades för övrigt på KTH, hon läste på Bergs… Att våga snegla på andra branscher kan alltså leda till oväntade möjligheter 🙂
På min fritid musicerar jag ofta och då gärna med kompisarna i bandet Overhead Compartments.

Tidigare sektionsengagemang: KVSIF, Sångledare, phöseriet, V-ordf 2002

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Diu

donDiu
Namn: Camilla Löfgren
Invald: 2012
Inriktningar: Väg- och vatten med inriktningen Bygg- Installationsteknik.
Projekt- och Processledning, Verksamhetsutveckling
Vem är Don: Efter min examen 1997 har jag haft olika roller såsom, miljöutvecklare, entreprenadingenjör, platschef och affärschef inom olika stora till mellanstora byggbolag. Sedan 2012 är jag nu verksam inom fastighetsbranschen, på Humlegården Fastigheter. Där har jag ansvar för alla pågående bygg och installationsprojekt i vårt befintliga fastighetsbestånd. På min fritid blir det mycket idrott, vara med familjen och spex med ett glatt gäng inom Stockholms Byggnadsförening.

Sektionsengagemang: KVSIF (spexare & sångledare), Ordförande för Exresan 1997

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Donson

donson

Namn: Ola Månsson (V-78)
Invald: 1999
Inriktningar: Huskonstruktion, Anläggningsprojektering, Byggprojektledning, Fastighetsutveckling med Fastighetsförmedling
Vem är Don:

Är idag VD för Sveriges Byggindustrier. Före det har jag jobbat 18 år i Skanska alltifrån planieringsingenjör till VD för Skanska Teknik, därefter två år som VD och Koncernchef för HifabGruppen, därefter åtta år som installatör som regionchef för Stockholm och norra Sverige på NVS Installation. Jag har varit Don sedan -99. Under mitt yrkesliv har jag varit aktiv i Samhällsbyggnadslänken på KTH o bl a 7 år som ordförande. Jag bor på en gård utanför Uppsala och ägnar fritiden åt gården, jakt, skidåkning och tennis!

Klubbmästare – 80, Ordförande -81- KVSIF -78-83

Läs mer för kontaktuppgifter

Don ξ

image015

Namn: Ruben Aronsson
Invald: 1997
Inriktningar: Huskonstruktion, Anläggningsprojektering, Byggprojektledning
Vem är Don:

De första 25 åren efter examen K81 arbetade jag inom teknikkonsultbranschen med alla möjliga arbetsuppgifter – från pinnpojk till VD. Nu arbetar jag som VD för SBUF Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond. Vi finansierar branschgemensam forskning och utveckling åt bygg- och installationsföretagen. Efter att ha varit på konsultsidan ”hela livet” kändes det intressant att få se byggbranschen från en ny synvinkel, det vill säga bygg- och installationsföretagens. Fortfarande byggbranschen, men med nya utmaningar.

Sektionsengagemang: Studievägledare 1980-82

 

Läs mer för kontaktuppgifter