Phone: N/A     Email: styrelsen@s.kth.se

Juridik

Don City

image035
Namn: Anette Scheibe Lorentzi (L-87)
Invald: 2011
Inriktningar: Stadsplanering, Trafikplanering, Mark- och fastighetsjuridik
Vem är Don: Lång erfarenhet med olika befattningar inom Stockholm stad. Som VD för Stiftelsen Electrum och Kista Science City driver jag utvecklingsfrågor i Kista. Sitter för nuvarande som stadsbyggnadsdirektör i Stockholms stad
Sektionsengagemang: Klubbmästeriet 1988

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Rum

image033
Namn: Johan Zachrisson (V-91)
Invald: 2011
Inriktningar: Stadsplanering, Fastighetsekonomi, Byggprojektledning, Fastighet och Finans, Fastighetsutveckling med Fastighetsförmedling
Vem är Don: Vice VD på Cushman & Wakefield i Sverige. Dessförinnan Sweco, Humlegården, egen konsultverksamhet.
Efter mitt ordförandeår på V besökte jag Don Nilax på British Virgin Islands. Med mig därifrån hade jag en karaff med rom, och uppdraget att instifta Don Nilax Search for Excellence. Sedan 1995 ges denna utmärkelse till en teknolog i fjärde årskursen som gjort extraordinära insatser för sektionen. Kul! Jag är tacksam för alla roliga stunder jag haft med sektionen, och ser fram emot många fler. Vi ses!
Sektionsengagemang: sångledare93, ordf94, dkd95, kvsif, pq

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Lax

image031

Namn: Agneta Jacobsson (L-75)
Invald: 2007
Inriktningar: Fastighetsekonomi, fastighetsvärdering, fastighetstransaktioner, hyresgästrådgivning, konsultverksamhet, ledarskap i Sverige, Norden och Internationellt.
Vem är Don: Executive Partner, Head of Sweden and the Nordics på Cushman & Wakefield. Konsult med ledarerfarenhet som arbetar med fastighetsrådgivning i Sverige, Norden och Internationellt. Styrelseledamot i flera fastighetsbolag och medlem i RICS (FRICS). Starkt engagerad i att bygga företagskultur med de bästa medarbetarna, kunderna och resultatet. Som ledare vill jag se alla medarbetare växa och utvecklas och som person vill jag gärna möta människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Fasad

Namn: Urban Edenström
Invald: 2003
Inriktningar:
Vem är Don:

 

 

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Invest

Namn: Mats Wäppling
Invald: 2003
Inriktningar:
Vem är Don:

 

 

 

 

Läs mer för kontaktuppgifter

Don Swing

Namn: Inger Olsson
Invald: 1997
Inriktningar: Projektledning
Vem är DonDon Swing är en person med mycket på gång och hon älskar att åka skidor i alperna. Inger Olsson har under sin karriär haft många olika roller inom Skanska. Sedan 2013 är hon affärsutvecklare för Skanska Hyresbostäder med ansvar att skapa, genomföra och sälja bostadsprojekt. Mellan åren 2012 och 2015 var hon också delaktig i projektet att utveckla marken Täby Galoppbana till en ny stadsdel. Uppdraget bestod i att leda arbetet med att utveckla och skapa en attraktiv stadsdel och att skapa finansiella värden. Från sina tidigare år inom Skanska har hon också internationella erfarenheter.

Läs mer för kontaktuppgifter