SNOW

SNOW är Samhällsbyggnadssektionens och Bergssektionens gemensamma skidgrupp som ser till att så många som möjligt får lära sig vad en riktig vinter innebär! SNOW arbetar främst med att anordna skidresor under året där du inte bara träffar många nya vänner – både från din egen och din trolovades sektion – utan även kan åka mycket skidor, äta god mat och lära dig hur man festar på afterski!

SNOW startades av ett glatt tjejgäng som tyckte att organiserade skidresor minsann var något S-sektionen skulle börja med! Sagt och gjort bildades SNOW efter sektionsmötet 25 oktober 2011. Efter det har SNOW alltid dragit ihop de allra bästa resorna, skönaste åkturerna och de allra roligaste afterskifesterna från Åre i Sverige via Val Thorens i Frankrike till Sestriere i Italien.

Strax därefter inleddes samarbetet med Bergs efter en dimmig men viktig konversation på en tentapub i juni 2013. Samarbetet sattes sedan i kraft hösten 2014 i syfte att Bergs, som är en mycket liten sektion, skulle ha möjlighet att åka till Alperna och inte enbart Åre, och att Samhällsbyggnad, som är en väldigt stor sektion, skulle få ett tillfälle att lära känna andra sektioner och minska insesten. Detta samarbete skapade nya kontakter och den första gemensamma resan gick till Sestriere i Italien, som bjöd på mycket trevligheter där livslånga relationer och vänskapsband knöts mellan sektionerna.

SNOW har rekrytering en gång om året, vanligtvis under våren, då man är mer än välkommen att söka till skidgruppen. Under ett sektionsmöte väljs även en ansvarig från Bergs och en från Samhällsbyggnad – den sistnämnde är även ordförande i SNOW för verksamhetsåret. SNOW älskar snö, skidor och kärlek och SNOWs favoritfilm är Disney-filmen Frozen.

Detta är SNOW 2020/2021

Ordförande:

Lukas Skärvinge

Medlemmar: 
Oscar Lithander
Evelynne Geiger
Daniel Nilsson
Dennis Ekman
Ellinore Eklöf

Johan Möller

SNOW ser fram emot två extremt roliga resor i början på 2020. Resan till Åre med 30 resenärer och resan till Tignes i Frankrike tillsammans med Indek och Maskin som blir KTH:s största skidresa någonsin med hela 350 resenärer.

Följ oss på sociala medier:

Instagram: @snowgoesalperna
Facebook: SNOW

Mail: snow@s-sektionen.se