Don Diu

donDiu
Namn: Camilla Löfgren
Invald: 2012
Inriktningar: Väg- och vatten med inriktningen Bygg- Installationsteknik.
Projekt- och Processledning, Verksamhetsutveckling
Vem är Don: Efter min examen 1997 har jag haft olika roller såsom, miljöutvecklare, entreprenadingenjör, platschef och affärschef inom olika stora till mellanstora byggbolag. Sedan 2012 är jag nu verksam inom fastighetsbranschen, på Humlegården Fastigheter. Där har jag ansvar för alla pågående bygg och installationsprojekt i vårt befintliga fastighetsbestånd. På min fritid blir det mycket idrott, vara med familjen och spex med ett glatt gäng inom Stockholms Byggnadsförening.

Sektionsengagemang: KVSIF (spexare & sångledare), Ordförande för Exresan 1997

Mailadress: camilla.lofgren@humlegarden.se
Telefon: 08-678 92 22 el. 070-361 51 71
Sociala Media: LinkedIn, twitter