Evenemang

Det finns för tillfället inga kommande event, men den som väntar på något gott...

Passerade

Don-lunch 14/9

14/09/21 - 14/09/21

Donordern bjuder studenter på lunch! Donorden är Samhällsbyggnadssektionen egna alumni-organisation som utgörs av några av branschens mest inflytelserika personer. Deltagande är gratis men platserna är begränsade så anmäl er till naringsliv@s-sektionen.se så snabbt som möjligt - först till kvarn gäller. Deltagande Donar: Don Länken - Rikard Espling Don Peking - Per Westlund

Sektionsmöte 1

24/02/21 - 24/02/21

Det har blivit dags för Sektionsmöte 1! Inför SM1 kan man ansöka till posterna i projektgruppen för Lava 2022. Missa inte det! Mötet hålls digitalt på zoom och startar 17.00. Länk till mötet publiceras på sektionens facebook sida inom kort via: Konglig Samhällsbyggnadssektion. Se dit för mer information om hur ett digitalt SM fungerar. Välkomna!

Sektionsmöte 4

02/12/20

Det har blivit dags för Sektionsmöte 4! På SM4 kommer följande poster väljas: Qlubbmästare, Qrösus, SeQret, ledamöter i styrelsen, Näringslivsansvarig, Lavas projektledare, Rattmuff, Jämno, Studienämndens ordförande, Ordförande och Vice ordförande. Läs mer om alla poster i PM som finns på Canvas. Sektionsmötet kommer hållas i Kröken i Nymble. Anmälan sker i Bonsai. Det Garanteras mat till anmälda.

Donföreläsning

12/11/20

Sektionen bjuder in till föreläsning tillsammans med Donorden! Donorden är Samhällsbyggnadssektionen egna alumni-organisation som utgörs av några av branschens mest inflytelserika personer. Kom och lyssna på en digital föreläsning där några utvalda Donar kommer att ge nyttiga råd om framtiden både inom karriären och studierna. Det kan komma att även bjudas på en och annan rolig anekdot om hur det var förr på sektionen. Föreläsningens olika teman är som följande: Don Viridis - Det blir inte alltid som man tänkt sig… Don Quilá - Studietid och karriär Don City - På gång i Stockholm

Digital föreläsning

03/11/20

Framtidens järnväg utvecklas i hög hastighet. Lyssna på hur du kan vara med på resan. Delta och tävla om en tågbiljett i första eller andra klass – tur och retur till valfri destination inom Sverige. Zoom-länken kommer att skickas ut till alla anmälda vid ett senare tillfälle.

Sektionsmöte 3

28/10/20

Det har blivit dags för Sektionsmöte 3! Inför SM3 kan man ansöka till Ordförande, Vice ordförande samt Ambassadeur & DKP. Läs mer om alla poster i PM som finns på Canvas. Sektionsmötet kommer hållas i Nya Matsalen i Nymble. Anmälan sker i Bonsai. Det garanteras mat till anmälda.