Don Ton

image047
Namn: David Johansson
Invald: 2014
Inriktningar: Väg och vatten med inriktning mot bärande konstruktioner. Mot slutet av utbildningen mixade jag upp med kurser inom ekonomi och organisation, där jag även skrev mitt examensarbete.
Vem är Don: Efter examen arbetade jag i 7 år med projektledningen inom bygg och telekom. Sedan 2005 är jag verksam i fastighetsbranschen, på Humlegården Fastigheter. Där har jag jobbat med stora projekt, transaktioner (köp och sälj av fastigheter) och numera som fastighetschef med ansvar för den kommersiella förvaltningen.

Under studietiden engagerade jag mig i det mesta på sektionen, bland annat som sångledare och sektionsordförande. Jag var även med och startade även ett coverband som faktiskt lever än idag.

Mailadress: david.johansson[at]humlegarden.se
Telefon: 08-678 92 44 eller 070-678 05 49
Sociala media: Facebook och Linkedin: David Johansson